Valikko Sulje

Järjestä juhlat Kumpelissa

Kumpeli juhlapaikkana

Kumpelissa on useita erikokoisia tiloja, jotka muokkautuvat hyvin erilaisien juhlien järjestyspaikoiksi.

Kartano-kabinetti on hyvä max. 40 hengen juhliin ja tilaisuuksiin esim. rippijuhlat, syntymäpäivät, pikkujoulut. Tila on myös hyvä yksityisille illallisille ja siellä on mahdollista järjestää ruokailu noutopöydästä tai tilata pöytiin tarjoiltava menu.

Silta-kabinetti kylpylän puolella soveltuu rentoihin tilaisuuksiin ja juhlatilaksi kylpyläasiakkaillemme. Voimme suunnitella juuri sinulle sopivan paketin, jossa on yhdistetty ruokailua ja kylpylän palveluita. Silta-kabinetilla on oma terassi, josta on näkymät kauniille Kymijoelle sekä Ruotsalaisen järvelle. Paikkoja kabinetissa on max. 30 hengelle.

Isompiin juhliin tarjoamme mielellämme ravintolasaliamme, myös yksityistilaisuutena. Illallispaikkoja ravintolassa on 250 hengelle. Salia on mahdollisuus jakaa mikäli tilasta halutaan muokata juhlapaikka pienemmällekin porukalle. Ikkunoista avautuu kauniit näkymät Kymijoelle ja ravintolan oma terassi on aivan veden tuntumassa. Tila sopii hyvin menevimpäänkin illanviettoihin, sillä sieltä löytyy tanssilattia ja mahdollisuus live- musiikille. 

Annamme mielellämme lisätietoa tiloistamme ja suunnittelemme sinun toivomuksien mukaiset juhlat. Tiloissamme on A-oikeudet. 

Kartano tilausravintola

Tilausravintola Forskullan kartano

Forskullan kartano on viehättävä juhlapaikka kahdella eri aikakauden juhlasalilla ja omalla terassilla Kymijoen rannassa. Salit ’Barokki’ ja ’Kustavilainen’ ovat molemmat sopivat max. 30 hengelle. Katettu terassi mukaan lukien Forskullaan mahtuu max. 70 hengen juhlaseurue. Idyllinen Kartano soveltuu hyvin illallisille, joissa halutaan nauttia fine dining-makuja tai pieniin hääjuhliin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, syntymäpäiville jne.

Kerromme Forskullasta mielellämme enemmän ja teemme tarjouksen myyntipalvelusta: hotelli@kumpeli.fi.