Valikko Sulje

KOKOUSTILAT JA -PAKETIT

Päiväkokouspaketti sisältäen:

  • kokoustila
  • tulokahvi ja suolainen kahvileipä
  • lounas
  • kahvi ja kahvileipä

Hinta: 45 € / hlö

Majoituksen kanssa alk. 125€/henkilö /H2 (H1-lisä 45€) sisältäen: päiväkokouspaketin, kylpylän sisäänpääsyn ja aamiaisen

Puolipäiväinen kokouspaketti sisältäen:

  • kokoustila
  • 1 x kahvi ja kahvileipä
  • 1 x lounas
 

Hinta: 40 € / hlö

Majoituksen kanssa alk. 120€/henkilö /H2 (H1-lisä 45€) sisältäen: puolipäiväkokouspaketin, kylpylän sisäänpääsyn ja aamiaisen

 

 

Tarkemmat tiedot kokoustiloistamme näet täältä.

Kumpelissa voit kokouksen ohessa harrastaa monipuolista liikuntaa luonnon helmassa. Ulkoilun jälkeen hemmottelu aikuisten makuun suunnitellussa hyvän olon kylpylässä rentouttaa. Tutustu myös monipuoliseen hoitotarjontaamme hierojan sivuilla.
Kokoustiloistamme avautuu näkymä Kymijoelle ja ne ovat muunneltavissa asiakkaiden toivomusten mukaan, olipa kysymyksessä kahden hengen neuvottelu tai yli sadan hengen luentotilaisuus.Kokoustiloissamme on videotykki, nopeat datayhteydet ja suurimmissa tiloissa äänentoistoärjestelmä.

Räätälöimme kokouspaketin jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi. Pakettiin sopivat illallisen menuehdotelmat lähetämme myös tilauskohtaisesti. Tarjouspyynnöt otamme mielellämme vastaan joko sähköpostilla hotelli@kumpeli.fi tai puh. 038127100

JUHLATILAT

Kumpeli juhlapaikkana

Kumpelissa on useita erikokoisia tiloja, jotka muokkautuvat hyvin erilaisien juhlien järjestyspaikoiksi.

Kartano-kabinetti on hyvä max. 40 hengen juhliin ja tilaisuuksiin esim. rippijuhlat, syntymäpäivät, pikkujoulut. Tila on myös hyvä yksityisille illallisille ja siellä on mahdollista järjestää ruokailu noutopöydästä tai tilata pöytiin tarjoiltava menu.

Silta-kabinetti kylpylän puolella soveltuu rentoihin tilaisuuksiin ja juhlatilaksi kylpyläasiakkaillemme. Voimme suunnitella juuri sinulle sopivan paketin, jossa on yhdistetty ruokailua ja kylpylän palveluita. Silta-kabinetilla on oma terassi, josta on näkymät kauniille Kymijoelle sekä Ruotsalaisen järvelle. Paikkoja kabinetissa on max. 30 hengelle.

Isompiin juhliin tarjoamme mielellämme ravintolasaliamme, myös yksityistilaisuutena. Illallispaikkoja ravintolassa on 250 hengelle. Salia on mahdollisuus jakaa mikäli tilasta halutaan muokata juhlapaikka pienemmällekin porukalle. Ikkunoista avautuu kauniit näkymät Kymijoelle ja ravintolan oma terassi on aivan veden tuntumassa. Tila sopii hyvin menevimpäänkin illanviettoihin, sillä sieltä löytyy tanssilattia ja mahdollisuus live- musiikille. 

Annamme mielellämme lisätietoa tiloistamme ja suunnittelemme sinun toivomuksien mukaiset juhlat. Tiloissamme on A-oikeudet. 

Kartano tilausravintola

Tilausravintola Forskullan kartano

Forskullan kartano on viehättävä juhlapaikka kahdella eri aikakauden juhlasalilla ja omalla terassilla Kymijoen rannassa. Salit ’Barokki’ ja ’Kustavilainen’ ovat molemmat sopivat max. 30 hengelle. Katettu terassi mukaan lukien Forskullaan mahtuu max. 70 hengen juhlaseurue. Idyllinen Kartano soveltuu hyvin illallisille, joissa halutaan nauttia fine dining-makuja tai pieniin hääjuhliin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, syntymäpäiville jne.

Kerromme Forskullasta mielellämme enemmän ja teemme tarjouksen myyntipalvelusta: hotelli@kumpeli.fi.

Forskullan kartano sisältää monta tärkeää vaihetta Heinolan kaupungin historiassa. Kartano rakennettiin v. 1872 Heinolan viinapolttimon isännöitsijää ja konttoria varten.

Heinolan polttimo Oy toimi vuosina 1872-1919 ja se oli yksi suurimmista paloviinan tuottajista Mikkelin läänissä. Toiminta loppui kieltolakiin. Tämän jälkeen pääpaino oli maataloudessa ja sisävesiliikenteessä.

Kartano oli vaarassa myös tuhoutua Heinolan ilmahyökkäyksessä v. 1941, kun neuvostoliittolaiset pommittivat rautatiesiltaa. Myös kartanon on oletettu olleen kohteena, sillä Marsalkka Mannerheim yöpyi useasti Forskullan kartanossa matkoillaan Helsingistä Mikkeliin ja takaisin.

Myöhemmin Forskullan kartano toimi taidekartanona.Vuodesta 1996 Forskulla on ollut Hotelli Kumpelin omistuksessa ja toimii nykyään tilausravintolana ryhmille A-oikeuksin.Kartanossa ryhmille on käytettävissä 2 salia: Barokki- ja Kustavilainen Sali, sekä katettu terassi kauniilla näkymällä kymijoelle. Teemme mielellämme tarjouksen juhliin, illallisiin ja cocktail-tilaisuuksiin. Henkilömäärä max. 60 henkilöä.

Perheomisteinen & yksityinen

Kumpeli on monipuolinen ja viihtyisä kylpylähotelli luonnonkauniissa Heinolassa, upean Tähtiniemen sillan kupeessa ja aivan kaupunkikeskustan tuntumassa.

Olemme perheomisteinen, yksityinen ja ketjuista riippumaton hotelli.

Hotellissamme on 119 hotellihuonetta, joista 2 suitea, 1 juniorsuite sekä useita superiorhuoneita. Kaikissa huoneissa on parveke- tai pationäkymät järvelle tai puistoon.

Hotellissamme on tyylikäs, aikuiseen makuun suunniteltu rentoutumiskylpylä ja tasokas ravintola omalla järvinäköalaterassilla. 

Harrastemahdollisuuksia ovat mm. talvella murtomaahiihto ja kesällä frisbeegolf. Hotellin edestä lähtee Heinolan kaupungin monimuotoiset ja hyvin hoidetut hiihtoladut. Kesäkautena asiakkaamme voivat käydä pelaamassa paikallisen frisbeegolf- yhdistyksen LDG:n Kumpeli Discgolfparkissa frisbeegolfia maksutta. Rata on hotellin vieressä. Lenkkeilijälle Heinola tarjoaa monenlaisia luonnonkauniita lenkkeilymaastoja ja polkuja vesistön läheisyydessä. Lenkkipolkuja lähtee aivan hotellin edestä.

Hotellin pihassa on suurikokoinen parkkialue, joka on asukkaille maksuton.

Hotelli Heinola
Kylyplyä aikuiseen makuun

TERVETULOA MEILLE!

Hotelli Kumpeli Spa
Muonamiehenkatu 3
18100 Heinola

Puh. 03 812 7100 / hotelli@kumpeli.fi

Yhteistyökumppanimme